Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Általában azzal kezdem a próbálkozást de semmi se történik csak ha elengedem a kijelzőt, vagyis rövid megnyomásra is ugyanaz történik. Az se mindegy hogy a telefonkönyv melyik részében vagyok:
- ha a telefonkönyvben, akkor az adott névjegyhez való számot berakja a tárcsázóba
- ha a kimenő / bejövő hívásoknál akkor behozza a névjegy adatait, de szerkesztésre nincs gomb, a menü gombbal SINCS névjegy szerkesztése opció
- ha a gyakran hívottaknál vagyok akkor pedig elkezdi hívni az adott számotHiába szerkesztettem tegnap névjegyet, most nem menne, megint percekig kéne keresni. Szörnyű
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB SiLVER ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.