Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tegnap nem. Tegnap meg ma ezen (is (belülről nagyjából így néz ki (tudom, szépek a recés élek de legalább viszi az alaplapi VGA))) . Tegnap vagy ma kellett volna elvinni de a furgonnal van némi gubanc, reggeli csúcsforgalomba nem akartam vele bemenni a Nyugai mellé mert nem egy jó dolog mikor 4 hengerből egyszer csak 3 megy.. félreállás (haha.. hova?) és 5-10 perc várakozás után magától megjavul aztán egy ideig megy minden gond nélkül (szerelők kedvenc júzer által adott diagnózisa
)
Így szombat és vasárnap is ezt csináltam, vasárnap délután 2-3 körül fejeztem be úgy hogy el lehessen vinni. Aztán tegnaptól meg beépítés. Holnap délelőtt nagyjából végzünk, nem csak ez az egy szekrény volt / van.Ez pedig a múlt heti termés: alul - felül - belső elrendezés - egy élmény volt a ritka szűk csigalépcsőn feljuttatni a szekrény hátulját (csak második nekifutásra sikerült).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)