- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #44389 üzenetére
Nekem azt tanították épület-szerkezettan órán, hogy a vasbeton hanggátló képessége alapvetően nagyon jó.
A panelban azért hallatszik át minden, mert a vezetékeket a falban vezették, és pl. a konnektoroknál alig van valami szigetelés, de hallottam már olyat, hogy a cigifüst is átjön...
Uyganez van a fűtéscsövekkel is, a cső is viszi a hangot, és mellette sok helyen van lyuk is.amúgy a magyarországi, "új építésű" (értsd: 2000 után épült) lakóparkokban sem jobb a hangszigetelés, sőt.
Ami pedig a gipszkarton falat illeti: még nem találkoztam olyannal, ami bármilyen szinten hangszigetelt volna, se az egykori gyerekszobámban, sem pedig irodában.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #44389 üzenetére
Nem vasbeton falakra gondoltam
Sokkal inkabb teglara vagy gazbetonra.Nem szeretem a gipszkartonos falakat, nem tudod mit hova rakhatsz fel ( foleg ha nem te epitetted) , pl az albiban meiatt nincs semmi a falon, abszolut nem tudjuk, hol vannak azok az elemek, amibe bele tudnank furni rendesen. Teglanal, gazbetonnal, valyognal ilyen gond nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest