Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az a baj, hogy ilyenkor kiírom magamból a dolgot, de egyáltalán nem azért ám, hogy bárkit is megbántsak aki odaát a nagy vízen túl van jelenleg, hanem csupán azért, mert azokkkal az indokokkal, amikkel mind magyarázzák hogy miért kell, azok valahogy kevéssé kézzelfoghatóak. Mindig csak az a lényeg, hogy ott mindenből nagyobb kell, és azért mert ők tudják amit mi nem. De hogy mi az...az titok...és csak akkor tudhatod meg ha odamész...most már biztos vagyok benne hogy a repülőterek vámivatalnokai aláíratnak erről egy papírost, hogy csak fővesztés terhe mellett árulhatják el...egyébként meg megtudja aki odamegy..

TivSR:
Aszondta, valami nagy melák bámulta a melleit. Ahogy nekem is bámulhatják a farkam. Jó esetben egyik sem látszik a ruha alatt, bár a hölgyek esetében nagy megelégedettségemre a ruha alól kilátszóság néha nagyobb méreteket ölt, de hogy nekem egy dekoltázsnyi kilátszon a farkamból, az még manapság sem divat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Aszondta, valami nagy melák bámulta a melleit. Ahogy nekem is bámulhatják a farkam. Jó esetben egyik sem látszik a ruha alatt, bár a hölgyek esetében nagy megelégedettségemre a ruha alól kilátszóság néha nagyobb méreteket ölt, de hogy nekem egy dekoltázsnyi kilátszon a farkamból, az még manapság sem divat ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)