Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
interjú során meg szokás említeni, ha esetleg más helyekre is vannak folyamatban jelentkezések, interjúk?
-
talán tejital néven futhat, vagy tejsavó ital, fene tudja.
Monti:
ez kicsit máshogy van, nem? mármint az egészségpénztári befizetéseid után (nem a vásárlás után) adnak adó visszatérítést. viszont csak az utána, amit saját magad tettél bele, munkáltatói befizetésre ez nem érvényes.
[link]szerk: áh, már értem. még nem hatott a kv. de itthagyom a dolgot elrettentő példának a szövegértelmezés területén

-
válasz
szőröscica
üzenetére
igy mar ertheto a dolog. bar en inkabb betonoznek meg szekrenyeznek 1-2 honappal kesobb, mint az, hogy 5 honapig ne lassam akit szeretek, de nem vagyunk egyformak

-
válasz
szőröscica
üzenetére
ennek egyébként mi az oka, már ha publikus?
azért manapság nem olyan nagy dolog kiugrani/hazajönni egy hétvégére, vagy kicsit hosszabb időre pár nap szabival. feltételezem nem az anyagiakon múlik.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
addig zéró találkozás?
-
dehogy

korábbi infók alapján azt mondta a doki, hogy 50-50% az ewsl és a műtét esélye. most voltam ct-n, az alapján inkább a zúzás felé hajlott, de sajnos rossz metszeteket vettek fel, így vissza kell mennem és kérni egy új cd-t, amin a frontális metszetek is rajta vannak, plusz a kő sűrűségének meghatározása. ez is szükséges ahhoz, hogy megállapítsák egyáltalán jól zúzható-e. plusz a ct-n kiderült, hogy a nagy kő mellett mindkét vesében van pár 1 mm-es, de azok ugye ki tudnak jönni, talán nem okoznak nagy galibát és fájdalmat. szóval lesz még egy kör az orvosnál, aztán eldöntjük mi legyen.
-
eh, akkor én elbújhatok az 1:58-as időmmel

amúgy jó volt az idő szerintem, kifejezetten kellemes volt, bár megállni már kevésbé a végén. kukac, rád gondoltm, amikor trappoltam végig a népfütdő utcában
egy évben egyszer ki lehet bírni 
remélem a következő félmaratonra azért sikerült javítani
meg lehet kellene keresni valami kényelmesebb cipőt, ez a mostani mintha nem lenne az igazi. -
a japó autós szakiktól kérdezve: mazda 3? 2007 környéki? pro-contra? én az autós topikkal vagyok úgy, mint ti a hifissel, ezér tinkább itt teszem fel a kérdést.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
stilo sem rossz egyáltalán, milyen motorral érdemes ezeket nézegetni (bázz, hát nem ezt írtad következőnek, nem is értem miért nem fogam fel
)? grande punto esetleg?bár nem létszükséglet, hogy rettenetesen menjen, tényleg arra kell, hogy elvigyen a-ból b-be városon belül.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
a megane ii nekem nagyon szimpatikus kocsi, egyetlen bajom vele amin nem todok tullepni, hogy elhanyom magam a kormanyatol :/
Viszlat: az mar tul sok lenne nekem, egy jo allapotu accordnak megkerik az arat

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
én 200k-t spóroltam az órámon azzal, hogy kimentem érte bécsig

-
válasz
concret_hp
üzenetére
ettől még mindig kiráz a hideg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mondjuk ha nem ingben jövök, akkor néha melóba is felveszem az m400-at, hiába fehér

-
@, az idei sportnap május 30-án lesz nálunk, és a következő programok tehetik színesebbé a szombatod:
" meglepetés sztárfellépők
egyéb könnyűzenei elemek: színészegyveleg,"
szóval ha kirándulást szerveztek akkor erre a napra tegyétek és megússzátok a sok bosszankodást

-
Koszi mindenkinek az infokat, kivancsi leszek, hogy mit mondanak a dologra.
-
amennyiben az embert behívják egy interjúra, ami nem épp a szomszédban van, akkor hogyan szokott kinézni az utazási költségek fizetése? oké, hogy a long run-t kell nézni, de nem biztos, hogy megér nekem egy 120k-s repülőjegyet például a dolog.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
En is, ha haza jovok mindig ez a vege... De jo volt talalkozni reg nem latott cimborakkal. Minden esetre ez nem mentesit a reggeli futas alol

Amugy meg egy lanyon torom a fejem, aki igazan tunderi, ertelmes, hogy a testi adottsagairol ne is beszeljek, de nem tudom, hogy keszen allnek-e belevetninmagam egy uj kapcsolatba. -
ha éhgyomorra kell menni valamilyen vizsgálatra, az a levest is kizárja? nyilván nem egysűrű gulyásra gondolok, hanem valami egyszerűre kevés cuccal benne.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
200 ezret futott

-
-
az eswl semmi ez tény, a komplikációk utána jöhetnek, ha mondjuk elzárják a kődarabok a vesevezetéket, stb. viszonylag nagy a kövem (15 * 6 mm), ki tudja, azt milyen darabokra lehetne széttőrni, stb, stb. de kell még hozzá a ct eredménye, hogy a legjobb döntést meg lehessen hozni.
-
-
válasz
szőröscica
üzenetére
-
válasz
Viszlát
üzenetére
okostelefonjaim közül az összes androidos volt eddig, iphone-t jó sokáig még a kezemben sem fogtam, ennek ellenére, amikor megvettem az ipad-em minden rettentő természetesnek tűnt, és nagyon hamar sikerült megtanulni a használatát, elenyésző dologra kellett rákeresnem, hogy hol találom a beállítások között. nekem nagyon tetszik, de akkor sem fogom kifizetni ugyanezt a rendszert telefonra

-
válasz
echterion
üzenetére
te jó ég, próbálok összefüggéseket keresni, de még a szavak között sem megy, nemhogy az egymást követő mondatok esetében.
mondd már el kérlek, hogy mi megy a multiknál? hol kerül tízszer annyiba a csavar mint az obiban (mert akkor oda nem megyek). az obi szerinted nem multi? hogy jön ide az üzemorvos?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
itthon leszel te meg akkor? en megijedtem most kicsit, sikerult egy uj, 14 mm-es csaladtagot noveszteni a vesemben, mint tegnap kiderult, szoval kivancsi leszek ez hogyan befolyasolja a felkeszulest.
-
reméljük
távoli ismerős dolgozik ott, jókat hallottam. de akkor nem permanent jellegű a dolog.nekem egyelőre úgy tűnik brüsszelbe lesz pár utam, de most, hogy látom miként dolgoznak az ottani szervezetek és a comission, lehet, hogy annyira nem is tetszik, mint gondoltam. minden esetre egy prágai pozira pályázok most, aztán meglátjuk. az lőtávolon belül van még

-
-
válasz
szőröscica
üzenetére
fogászatra nem mennék oda, de remélem itt meggyógyítanak

de nagyon rugalmasak voltak, már ma estére kaptam volna időpontot, de csak a holnapi nap volt jó nekem, megírom majd a tapasztalatomat.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
nekem is remek problémák ütötték fel a fejüket, holnap irány az urulógia
kíváncsi leszek, hogy jó-e ez a medicover, vagy csak valami csillivilli átverés. -
válasz
szőröscica
üzenetére
nem tartott sokáig

-
annyi okos programozó/IT-s van itt, lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni, hogy merre érdemes elindulni a probléma keresésében.
van egy MATLAB-ban megírt optimalizációs kódunk, aminek van sok mátrix bemenete, azt rendezgeti mindenféle feltételek alapján, majd kidobja a tuti megoldást. viszont ha a mátixok közül egyben az értékek egy bizonyos tartományba esnek, és egy laptopon futtatjuk le az egészet, akkor nem a tuti jó optimumot hozza ki. asztali gépen lefuttatva (kódok, excel és matlab verzió teljesen megegyezik) pedig a jó eredményt kapjuk.
merre fele kell nézelődni, mi lehet a probléma? kellene valami megoldás, ami nem az, hogy használjuk az asztali gépet

-
válasz
Viszlát
üzenetére
+1, az akkor es olyan modon kialakult off topik szamomra az osi dc hubokat idezte, merhetetlen koszongetessel, visszakoszonessel, elkoszonessel... Ennek letjogosultsagat jol mutatja, hogy ebbol semmi sem maradt es elkoptak azok is akik a mezei chat szinvonalanal tobbet nem tudtak felmutatni.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
persze, értem mit mondasz, de fél év múlva ide jönnék vissza, nem árt erre is tekintettel lenni. bár van sok exit plan a fejemben, de most úgy gondolom ha itt kihúzom még egy kicsit, utána akár cégen keresztül, akár más módon is sokkal könnyebb lesz külföldre lelépnem.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
pont ezt beszéltük meg. jelenleg nagyobb szükségük van rám itt, mint odakint, és így nyilván nem fognak teljes vállszélességgel kiállni amellett, hogy menjek. plusz én sem akarok bármi áron, mert most itthon is jó, nemzetközi feladataim vannak, ilyen lehetőség meg lesz máskor is.
-
mi a véleményetek egy fél éves kiküldetés jellegű munkáról? a feladat tetszene, szerintem szakmailag is sokat lehet fejlődni. viszont fél év az elég kevéske, mire megszokom az ottlétet jöhetek vissza, itt fel kell mondanom az albérletem, fél év múlva kereshetek újat, és az azért annyira nem jó buli

-
válasz
parandroid
üzenetére
nagy grat, használd egészséggel. tudom mit éltél át, ugyan ez megy nálam is, hogy ami kellene, az nincsen annyiért, mint amennyit rá szeretnék szánni
szóval az akciók folyamatos nézegetése mellett remélem sikerült megtalálni azt a tuti bringát, ami rám vár éppen. -
válasz
szőröscica
üzenetére
hát, hogy dolgozni nem dolgoznék tovább, az egészen biztos

-
válasz
parandroid
üzenetére
+1, a legjobb oprendszer szerintem is. de egyszerűen fájna kiadni az árát a telefonnak érte.
-
válasz
parandroid
üzenetére
anno minket húgommal már oviban beírattak úszásoktatásra, meg is tanultunk elég jól, én legalábbis
aztán mivel az oktató egyben a helyi úszóklub edzője is volt, így egyenes út vezetett 6-7 versenyzés felé búvárúszásban, ami valami ilyesmi: [link]. szóval gondom nincs a vízzel szerencsére. meg amúgy is, teljesen mindegy, hogy a víz milyen mély, úgyis a tetején úszol. mondjuk a technikám sokat romlott azóta, helyre kell még rakni a nyári triatlon versenyekre. -
persze, ez egyértelmű, bár a hardver az tudtommal ugyanaz. igazából a méret az egyetlen ami zavar benne. nincs szükségem túl nagy képernyőre telefon esetében, ha valamit olvasni akarok, arra gyakorlatilag mindig nálam van az ipad mini. fényképezni meg nagyon ritkán szoktam. szóval szerintem maradok a kisebb modellnél, remélem beválik majd a windows phone

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig azert a 40%ert szivesen maradtam volna, szeretem amit csinalok, de mar nem ennyi penzert. Szoval lepek is, amint beesik valami ertelmes, akar itthon, akar kulfoldon.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem a vesémmel nem ötös valami, kell még vizsgálat, de valószínűleg vesekő, vagy ciszta, ójee.