Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ami nem nyugdijcelra gyulik ETF-ben, hanem uj otthonra, az mind PMAP-ban es PEMAP-ban pihen. Egyelore csak nezelodunk, nem surgos a dolog, de legkesobb 2-3 even belul akarunk mozdulni, gyerekvallalasi okbol.
A jovonk itt kepzeljuk el, de en a haborutol tartok. Most meg nem annyira, hogy lelepjunk. Ha szerettem volna, kikoltozhettunk volna Londonba, osszel megpalyaztam es megkaptam egy poziciot cegen belul, de vegul hazahozattam Budapestre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hyundai, Kia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung kuponkunyeráló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB / ~20 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs