Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
na, az útfelújítás rendben zajlik, különösebb gond sincs, kivéve hogy tegnap munka végeztével letettek egy kamiont a ház elé ami nyilván nem zavarna, ha nem a garázs elé állt volna a jóképességű...
nem találtam senkit a környéken, így csak írtam egy cetlit hogy lesz majd szíves nekem elmagyarázni, hogy hogyan álljak ki a garázsból ha előtte áll egy 24tonnás, mert a főnökömnek valami indokot kell adnom miért késtem, valamint a taxi számláját is szeretném majd valakinek benyújtani amivel sikerült eljutnom munkába. (nyilván utóbbi mind kamu, de akkor is - itthon voltam, be lehetett volna csöngetni, vagy csak simán használni az agyat és 3 méterrel előrébb állni, mert úgy nem akadályozott volna senkit)patkányország.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest