Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
bízz az exponenciális növekedésben..!

vagy a p*nában, ahogy a kollega alattam is mondta

-----------
de más téma. Miért nem árulnak már 16:10-es monitorokat sem? Egy-két éve még volt választék, Dell, Lenovo, Eizo, Asus, stb. Most meg gyakorlatilag nulla. Illetve az árlistákban még bent van, de nincs raktáron, meg odaírva sem, hogy mikor érkezik... elég szomorú. 14 éve nem értem ezt a csík monitor-dolgot, és az idő múlásával sem lett jobb.
Amúgy a helyzet a 16:9-esekkel sem sokkal jobb, gyakorlatilag oda jutotttunk pár év alatt, hogy nincs olyan bolt, ahol lenne raktáron bármi. Rendeld meg, aztán majd jövő szerdán vagy pénteken lesz valami. Ez számomra egész elképesztő. Hova jutottunk?
oké, többévente egyszer jön rám csak a konzumálhatnék, de ez nekem új, hogy nincs az, hogy bemegyek egy boltba, és megveszem, hanem várni kell.
jó, most bleki frájdéj volt múlt héten asszem, de akkor is. az már elmúlt...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest