Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem az ilyen visszaélés mindig ‘viszket’.
Amúgy ahogy korábban említettem: a védettségi igazolványnak (és az oltásnak) az én szememben nem csak az az értelme, hogy akinek ilyenje van, az úgysem kapja el, hanem ha elkapja, szinte biztosan meg fogja úszni komolyabb tünetek, vagy elhalálozas nélkül. Ha még eleve nehezebben is kapja el, vagy nehezebben adja tovább (ugye ez az, amiről jelenleg senkinek fogalma sincs, csak reméljük), az a hab a tortán.
Na most ha csak ilyen embereket engedsz közösséget képezni, és az idiótákat akaratuk ellenére is megpróbálod védeni azzal, hogy nem engeded őket fokozottan kockázatos helyekre,, az felvet ugyan alkotmányos aggályokat, de járványügyi szempontból (illetve teljes társadalmat érintő károk mérséklését illetően) lehet eredményes.
A másik megoldás, hogy aki nem tudja igazolni, hogy egészségügyi okokból nem oltatta be magát, és mégis elkapja, azt hagyjuk, legyen túl rajta egyedül. Darwin meg hadd vigyorogjon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest