Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem az ilyen visszaélés mindig ‘viszket’.
Amúgy ahogy korábban említettem: a védettségi igazolványnak (és az oltásnak) az én szememben nem csak az az értelme, hogy akinek ilyenje van, az úgysem kapja el, hanem ha elkapja, szinte biztosan meg fogja úszni komolyabb tünetek, vagy elhalálozas nélkül. Ha még eleve nehezebben is kapja el, vagy nehezebben adja tovább (ugye ez az, amiről jelenleg senkinek fogalma sincs, csak reméljük), az a hab a tortán.
Na most ha csak ilyen embereket engedsz közösséget képezni, és az idiótákat akaratuk ellenére is megpróbálod védeni azzal, hogy nem engeded őket fokozottan kockázatos helyekre,, az felvet ugyan alkotmányos aggályokat, de járványügyi szempontból (illetve teljes társadalmat érintő károk mérséklését illetően) lehet eredményes.
A másik megoldás, hogy aki nem tudja igazolni, hogy egészségügyi okokból nem oltatta be magát, és mégis elkapja, azt hagyjuk, legyen túl rajta egyedül. Darwin meg hadd vigyorogjon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest