Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
1 napja regisztrált, és csak ebben a topikban szólt hozzá (eddig kétszer) a kolléga.
Szerintem nincs olyan ember a világon, aki azért beregisztrál egy fórumra (pláne a PH-ra!) hogy első hozzászólásában azt közölje (úgy, hogy senki nem kérdezte és nem volt téma), hogy kapott oltást. Vagy ha van ilyen, akkor nem az OFF Topikban, hanem valamelyik koronavírusosban teszi.Bevallom, ilyenkor az jár a fejemben, hogy az illető egy fizetett "beszivárgó", még az is lehet, hogy orosz IP-ről, azzal a céllal, hogy a fórum (pláne a jelen topik) libernyák közösségében zavart keltsen.
De más magyarázatra is nyitott vagyok, csak én nem találtam. Főleg, hogy a regisztráció, a két hozzászólás ideje és a legutóbbi bejelentkezés időpontjai is gyanússá teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest