Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
1 napja regisztrált, és csak ebben a topikban szólt hozzá (eddig kétszer) a kolléga.
Szerintem nincs olyan ember a világon, aki azért beregisztrál egy fórumra (pláne a PH-ra!) hogy első hozzászólásában azt közölje (úgy, hogy senki nem kérdezte és nem volt téma), hogy kapott oltást. Vagy ha van ilyen, akkor nem az OFF Topikban, hanem valamelyik koronavírusosban teszi.Bevallom, ilyenkor az jár a fejemben, hogy az illető egy fizetett "beszivárgó", még az is lehet, hogy orosz IP-ről, azzal a céllal, hogy a fórum (pláne a jelen topik) libernyák közösségében zavart keltsen.
De más magyarázatra is nyitott vagyok, csak én nem találtam. Főleg, hogy a regisztráció, a két hozzászólás ideje és a legutóbbi bejelentkezés időpontjai is gyanússá teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Viccrovat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest