Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
1 napja regisztrált, és csak ebben a topikban szólt hozzá (eddig kétszer) a kolléga.
Szerintem nincs olyan ember a világon, aki azért beregisztrál egy fórumra (pláne a PH-ra!) hogy első hozzászólásában azt közölje (úgy, hogy senki nem kérdezte és nem volt téma), hogy kapott oltást. Vagy ha van ilyen, akkor nem az OFF Topikban, hanem valamelyik koronavírusosban teszi.Bevallom, ilyenkor az jár a fejemben, hogy az illető egy fizetett "beszivárgó", még az is lehet, hogy orosz IP-ről, azzal a céllal, hogy a fórum (pláne a jelen topik) libernyák közösségében zavart keltsen.
De más magyarázatra is nyitott vagyok, csak én nem találtam. Főleg, hogy a regisztráció, a két hozzászólás ideje és a legutóbbi bejelentkezés időpontjai is gyanússá teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest