Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
1 napja regisztrált, és csak ebben a topikban szólt hozzá (eddig kétszer) a kolléga.
Szerintem nincs olyan ember a világon, aki azért beregisztrál egy fórumra (pláne a PH-ra!) hogy első hozzászólásában azt közölje (úgy, hogy senki nem kérdezte és nem volt téma), hogy kapott oltást. Vagy ha van ilyen, akkor nem az OFF Topikban, hanem valamelyik koronavírusosban teszi.Bevallom, ilyenkor az jár a fejemben, hogy az illető egy fizetett "beszivárgó", még az is lehet, hogy orosz IP-ről, azzal a céllal, hogy a fórum (pláne a jelen topik) libernyák közösségében zavart keltsen.
De más magyarázatra is nyitott vagyok, csak én nem találtam. Főleg, hogy a regisztráció, a két hozzászólás ideje és a legutóbbi bejelentkezés időpontjai is gyanússá teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest