Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Projektor topic
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A fiatalabbik kutyánk elmegy bárkivel, ő azért ugat meg mindenkit, hogy felhívja rá a figyelmet, hogy ő is ott van, és csak vele szabad foglalkozni. Az öregebb még a nejemre is morog, ha nélkülem akarja elvinni sétálni.
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni. Gyerekpóráz errefelé is akad, nagyvárosban nem olyan nagy hülyeség az. Bár én jobban bírom azokat a kölyköket, akiket tanítottak jómodorra, meg közlekedni, és simán tolják az ipart már 1,5 évesen a futóbiciklivel a járdán.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni.