- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Tudtommal kocsmáknak eddig se lehetett nyitva lenni 10 vagy 11? után. Ehhez képest a közeli térnél lévő kocsma teraszáról jellemzően csütörtök-szombat hajnali 1 körül még simán minden alkalommal részeg ordítozás megy, nyilván a járványügyi előírások, illetve javaslatok maximális figyelembevételével (egymás arcába 15-30 centiről) persze mondhatják, hogy ők nincsenek nyitva, csak a vendégek kikértek 20 adag italt, és ottmaradtak zárás után. Rendőrök meg teljesen természetes módon meg sem közelítik az efféle helyet este 10 után. Nehogymáb.zmeg intézkedni kelljen, kocsiból kiszállni, jegyzőkönyvezni, beszélgetni, magyarázni, stb. Vér nem folyik, más meg nem zavar senkit. Az a kb. 4-500 lakás ott közvetlen körülötte, van aki aludna, teljesen mindegy...
Szóval minden el van bírálva.
Meg szigorúság, meg járványügyi büntetés, mi? Tarjáni piacon kb. senkin nincs maszk, csak úgy gigára eresztve "mer' muszáj", és persze nehogymátemondjadmegnekem micsináljak. Rendőrt asszem 5 hónapja nem láttam arrafelé, akkor is csak azért, mert "valakit kerestek". Büntetés, persze.. engem, mikor egyszer megálltam 10 másodpercre kolléganőt felvenni. Azonnal ott termett, hivatkozott kamerákra, meg hogy őt is nézik a kollégák központból, meg hogy ott mindig megáll valaki...persze, a cigánymercédeszeket sose láttam hogy basztatták volna, pedig azok ott parkolnak órákon át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest