- Mini-ITX
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A vistáról nem tudok nyilatkozni, de én is úgy vettem észre, hogy a legstabilabb oprendszere a Microsoftnak, amit home user választhat, az XP

Ebben már szükség esetén működik a rendszervisszaállítás, ritkán halálozik el kéken a többihez képest, úgyhogy bevált
Persze a legfontosabb hibajelzés még ebből is kimaradt, de gyanítom a Vista-ból is kimaradt:" General Failure! Please replace User!"

Vénség: Ugyan csak néhányszor volt szerencsém notihoz, de mindig sírba tett, hogy nem tudtam megszokni a taperolást - valahogy nem tudtam egészen intim viszonyba kerülni a géppel
Viszont a pöcökegér...

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest