Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Valoban nem linux alapu, de megvan a legtobb linuxos szolgaltatas (ertelmes csomagkezelo, tisztesseges shell, posix komopatibilitas), ami ertheto okokbol hianyzik Windowsbol.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a linux alatti hardware tamogatas, foleg periferiak teren kb. ugy keszul, hogy "ha nem olyan hardware-ed van, amire gondoltunk, akkor igy jartal".
Ebbol kifolyolag desktopra/laptopra en tuti nem allnek neki szopni vele.Szerveren/nason nekem is debian/ubuntu fut, de vga, wifi, ujjlenyomat-olvaso, webcam, mikrofon, hang es hasonlo driverekkel biztos nem allnek neki szopni linux alatt. Szeretem a szep, fekete hajamat, ugyhogy ettol inkabb megkimelem magam.
Nezd meg TBS-t, aki sok eve Linux desktopot hasznal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Parfüm topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Steam topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest