- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Amúgy én szerintem már átestem ezen a víruson. Múlt hét hétfőre virradóra picit fájt a torkom, az izmaim végig, és kicsit hőemelkedésem volt, amitől fájt a fejem is, és nagyon fáradtnak éreztem magam.
Nagyjából egy nap alatt elmúlt, mintha mi se történt volna. 3-4 nap múlva a hőemelkedés visszajött egy picit, aztán megint elmúlt. Kétszer fél szem algopyrint vettem be.
Azért gondolom, hogy ez most nem influenza volt, mert az nálam mindig cirka egy hét, és sorban jönnek a tünetek, hogy két nap torokfájás, három nap takonykór, majd kis köhögés. Most ez teljesen kimaradt, és olvastam másoktól is, hogy gyakorlatilag ennyi volt nekik a koronavírus, minimális tünettel, gyorsan. SZóval ez most más volt, mint a szokásos.Remélem, nem adtam át senkinek. Igazából 12 napja nem nagyon mentem el itthonról, csak boltba, szájmaszkban. De lehet, hogy nem az volt, hanem valami tök más...
De ha csak egy picit is igaz, amit mondanak, hogy 80% enyhe tünettel vészeli át, vagy tünetmentesen, és sose diagnosztizálják, akkor akár hihető is lehet.
Ui. és ma hívott az egyik kollégám, hogy tegnapelőtt neki is ilyen volt, és másnapra elmúlt. lehet, hogy pont egyszerre kaptuk el még az irodában (múlt hétfő óta van home office)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest