Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiMedia lejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Amúgy én szerintem már átestem ezen a víruson. Múlt hét hétfőre virradóra picit fájt a torkom, az izmaim végig, és kicsit hőemelkedésem volt, amitől fájt a fejem is, és nagyon fáradtnak éreztem magam.
Nagyjából egy nap alatt elmúlt, mintha mi se történt volna. 3-4 nap múlva a hőemelkedés visszajött egy picit, aztán megint elmúlt. Kétszer fél szem algopyrint vettem be.
Azért gondolom, hogy ez most nem influenza volt, mert az nálam mindig cirka egy hét, és sorban jönnek a tünetek, hogy két nap torokfájás, három nap takonykór, majd kis köhögés. Most ez teljesen kimaradt, és olvastam másoktól is, hogy gyakorlatilag ennyi volt nekik a koronavírus, minimális tünettel, gyorsan. SZóval ez most más volt, mint a szokásos.Remélem, nem adtam át senkinek. Igazából 12 napja nem nagyon mentem el itthonról, csak boltba, szájmaszkban. De lehet, hogy nem az volt, hanem valami tök más...
De ha csak egy picit is igaz, amit mondanak, hogy 80% enyhe tünettel vészeli át, vagy tünetmentesen, és sose diagnosztizálják, akkor akár hihető is lehet.
Ui. és ma hívott az egyik kollégám, hogy tegnapelőtt neki is ilyen volt, és másnapra elmúlt. lehet, hogy pont egyszerre kaptuk el még az irodában (múlt hétfő óta van home office)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hyundai, Kia topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest