Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na, hát boldog új évet.

Vagy ahogy Hofi mondá anno, 'boldogujj!!Tegnap kicsit olyan volt, mitnha háborús övezet lett volna Budapest (átvonult a II. ukrán fron este 11 és éjjel 2 között).
De ettől függetlenül kutya témában.
hát nem tudom, amerre én jártam, a kutya már 30 éve is mindenhol családtag volt
max. a lakásba nem engedték be.Amúgy egy rosszmájú megjegyzést hadd szóljak: az én életemet két kutya keseríti napi szinten, és mit ad Isten, ma egész nap csendben voltak. Pedig máskor minden kurva falevelet megugatnak. De elhiszem, hogy nem volt jó nekik. Viszont nekünk pedig az év többi napján nem az, de arról mégsem születnek fészbúk psoztok. Nekem a falamon minden második bejegyzés már a petárdákról szólt, és hogy mondjam, az én életemnek nem ilyen központi részei a kutyák. meg az örökbe fogadandó macskák.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest