Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, ha már így bankolunk.
Pár hónapja foglaltam szállást booking.com-on keresztül. Persze bankszámla nem jó neki, csak a visa, vagy mastercard, pont az ilyen fosok miatt van hitelkártyám, fizettem azzal. Rá pár hétre levontak a számlámról 700+ eurt. Mivel benne van a foglalási feltételekben, hogy az esetleges sztornózás miatt bizonyos összeget zárolnak, először nyilván erre gondoltam, de nem stimmelt az összeg. A közlemény rovatban meg annyi állt, hogy AIRBNB, meg egy sokjegyű szám, ami a foglalásomban szereplő semmilyen azonosítószámmal nem stimmelt. Felhívtuk a hotelt, hogy foglaltak, vagy zároltak-e összeget, de határozott nem volt a válasz. Booking.com helpdesk ugyanez, ők ilyen tárggyal biztos nem, meg amúgy sem. Hívom a bankot, mondom, ha már a fasza netbankban nem látom az ellenoldali számlaszámot, mondja már meg, ki volt az, illetve hogy akkor ez most zárolás, vagy fizetés? Nem tudta megmondani egyiket sem. Itt tiltottam le a picsába a komplett kártyát, és indítottam reklamációt, hogy kérem az összeg visszatérítését. Papíron, postai úton, mert máshogy nem lehet. Az összeget egy hónapon belül visszakaptam, de a bank nem tudja megmondani, hogy a zárolás lett feloldva, vagy visszatérítés történt. A hotelben mindenesetre sima debit kártyával fizettem.
Na most nekem vannak túlzott elvárásaim, vagy váltsak bankot?
Eleve azért volt (van) csak hitelkártyám, mert online nem tudok másképp fizetni, azt a kérést meg nem is értették, hogy én a bankszámlához kérek olyan kártyát, ami nem hitelkártya, és mégis használható online is. Nekik csak ez a fos V-Pay van, de az utóbbi pár évben legalább már ezzel is tudok Mo-n is fizetni, eleinte az sem ment.
Ja, persze a visa kártya is 20 eur per év, a letiltás is pénzbe kerül, és ha nem jogos a reklamáció, akkor az is díjköteles. Meg persze ha most kérek egy új kártyát a letiltott helyett, azt is fizessem. Anyátok csipáját.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest