Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3DMark06 eredmények
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
abban az időben magyarórán nagyon unatkoztam, így gyermeki szürkeállományom izgága mivoltából adódóan arra adtam a fejem, hogy valami hasznosat tanuljak.
többre mentem vele, mintha megpróbáltam volna megérteni a homéroszi eposzok elemzését - valljuk be, nem egy ütőkártya. vagy nem kerültem soha olyan helyzetbe, hogy az lehetett volna. a pí sok tizedesjegyig való megtanulása pedig jó móka volt, meg persze a hasonló gondolkodású padtárssal való verseny is - alulmaradtam ugyan, de az életben - akár hiszed, akár nem - sokszor jól jött, hogy egy teljesen felesleges számsort bármikor el tudok hadarni sokáig

így 23 év után is azt kell mondjam, megérte. bár már nem megy úgy, mint régen, de még mindig elő tudom néha kaparni, ami által teljesen hülyének néznek. ez a nézés pedig nekem mindent megér

(megjegyzés: azóta elolvastam a homéroszi eposzok nagy részét, de továbbra sem tudok velük mit kezdeni - eddig ér az intelektüell)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest