Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
abban az időben magyarórán nagyon unatkoztam, így gyermeki szürkeállományom izgága mivoltából adódóan arra adtam a fejem, hogy valami hasznosat tanuljak.
többre mentem vele, mintha megpróbáltam volna megérteni a homéroszi eposzok elemzését - valljuk be, nem egy ütőkártya. vagy nem kerültem soha olyan helyzetbe, hogy az lehetett volna. a pí sok tizedesjegyig való megtanulása pedig jó móka volt, meg persze a hasonló gondolkodású padtárssal való verseny is - alulmaradtam ugyan, de az életben - akár hiszed, akár nem - sokszor jól jött, hogy egy teljesen felesleges számsort bármikor el tudok hadarni sokáig

így 23 év után is azt kell mondjam, megérte. bár már nem megy úgy, mint régen, de még mindig elő tudom néha kaparni, ami által teljesen hülyének néznek. ez a nézés pedig nekem mindent megér

(megjegyzés: azóta elolvastam a homéroszi eposzok nagy részét, de továbbra sem tudok velük mit kezdeni - eddig ér az intelektüell)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest