Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gyűlölöm az összeesküvés elméleteket, de örök vesszőparipám az ötöslottó manipulálásának kérdése valahogy most megint olyan arcba nyomulós. Hogy valahogy a véletlen vakszerencse a randa valószínűségszámításával olyan rendkívül furán szerencsés helyzetben láttatja az 1-es számot. Hogy pont ugyanannyi az esélye mondjuk a 6-osnak és a 2-esnek, de valamiért azokat meg egyáltalán nem húzzák hosszú hetek óta. Az 1-est bezzeg vagy ötször, és majdnem egymás után. Tudom, ennek pont ugyanannyi az esélye, minthogy heteken keresztül egyáltalán nincs egymás után sem, de szünetekkel sem ismétlődés, és most pont az az időszak van a bekövetkezéseknél,hogy pont véletlenül rengeteg ismétlődés van, és majd száz év múlva meg azon fognak csodálkozni, hogy 8-10 hét is van egymás után amikor egyáltalán nem húzzák ki egymás után megint ugyanazokat a számokat.
Hogy értem én hogy ez ilyen elméletben, de
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest