- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tavaszi hardvernyitány
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gyűlölöm az összeesküvés elméleteket, de örök vesszőparipám az ötöslottó manipulálásának kérdése valahogy most megint olyan arcba nyomulós. Hogy valahogy a véletlen vakszerencse a randa valószínűségszámításával olyan rendkívül furán szerencsés helyzetben láttatja az 1-es számot. Hogy pont ugyanannyi az esélye mondjuk a 6-osnak és a 2-esnek, de valamiért azokat meg egyáltalán nem húzzák hosszú hetek óta. Az 1-est bezzeg vagy ötször, és majdnem egymás után. Tudom, ennek pont ugyanannyi az esélye, minthogy heteken keresztül egyáltalán nincs egymás után sem, de szünetekkel sem ismétlődés, és most pont az az időszak van a bekövetkezéseknél,hogy pont véletlenül rengeteg ismétlődés van, és majd száz év múlva meg azon fognak csodálkozni, hogy 8-10 hét is van egymás után amikor egyáltalán nem húzzák ki egymás után megint ugyanazokat a számokat.
Hogy értem én hogy ez ilyen elméletben, de
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest