Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gyűlölöm az összeesküvés elméleteket, de örök vesszőparipám az ötöslottó manipulálásának kérdése valahogy most megint olyan arcba nyomulós. Hogy valahogy a véletlen vakszerencse a randa valószínűségszámításával olyan rendkívül furán szerencsés helyzetben láttatja az 1-es számot. Hogy pont ugyanannyi az esélye mondjuk a 6-osnak és a 2-esnek, de valamiért azokat meg egyáltalán nem húzzák hosszú hetek óta. Az 1-est bezzeg vagy ötször, és majdnem egymás után. Tudom, ennek pont ugyanannyi az esélye, minthogy heteken keresztül egyáltalán nincs egymás után sem, de szünetekkel sem ismétlődés, és most pont az az időszak van a bekövetkezéseknél,hogy pont véletlenül rengeteg ismétlődés van, és majd száz év múlva meg azon fognak csodálkozni, hogy 8-10 hét is van egymás után amikor egyáltalán nem húzzák ki egymás után megint ugyanazokat a számokat.
Hogy értem én hogy ez ilyen elméletben, de
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs