- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Most mondanam hogy nem erted de ugyis erted.
Tothgera30: nem mondom hogy lehetetlen, csak hogy mi nem tudjuk, nem is akarjuk egyelore. Amikor tudok akkor megyek heti 2-3x 20-30 km-t, de tavaly ota hiaba nyomtam le parszaz km-t, ugyanazokon a szakaszokon ugyanugy megszenvedek a koron. Ahol mi tartos 22-24 km/h-t tudunk menni, ott sokan ketszer annyival huznak el mellettunk. Nem irigylem, de vizszintes uton 30-nal tobbet tartosan nem tudok menni. Ott mar nekem a fizikai hatar van. Aztan a sulyom miatt az emelkedon szenvedek, egyesben, viszont hegynek le nyerek
viszont ezen korlatainkat ismerve tervezunk etapokat, stranddal, kajaval, szallassal. Egyszerre lenyomunk 10-15 km-t, aztan piheno. Talan lassan a deli partot vegig tudnam, az nekem is bringanak is jobban fekszik, de eszakon a fel-le szakaszok kiveszik az izomeromet es estere igy is alig birok menni meg allni. A harmadik napra meg az eszaki reszen a keresztbordak, gyokerek, meg egyenetlen burkolatok kulon farasztoak, mar attol kidoglok hogy pattogok rajtuk. Nem tudom outival hogy lehetne birni. Nyilvan azok inkabb az uton mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Warhammer 40.000
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont ezen korlatainkat ismerve tervezunk etapokat, stranddal, kajaval, szallassal. Egyszerre lenyomunk 10-15 km-t, aztan piheno. Talan lassan a deli partot vegig tudnam, az nekem is bringanak is jobban fekszik, de eszakon a fel-le szakaszok kiveszik az izomeromet es estere igy is alig birok menni meg allni. A harmadik napra meg az eszaki reszen a keresztbordak, gyokerek, meg egyenetlen burkolatok kulon farasztoak, mar attol kidoglok hogy pattogok rajtuk. Nem tudom outival hogy lehetne birni. Nyilvan azok inkabb az uton mennek.