- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Jelentem, itt vagyok Bukarestben, és csak mínusz 11 fok van. Mondjuk állítólag holnap hajnalban -23 lesz...
Az utak állapota olyan, hogy rámentem a körgyűrűre, ahol állt a hó... Kíváncsi vagyok, a vidéki kisebb utak milyen állapotban vannak... a konstancai autópálya péntek óta le van zárva, ugye.Mindegy. Foglaltam a héten egy Passat-ot a Hertz-nél. Egy Insigniát adtak. Hát, ilyen fos autóban rég ültem. Másfél tonna (vagy több), 5 méter hosszú, de a térdemnek nincs hely. A fejemet az első beszállásnál is már bevertem az ajtó ívébe, szűk mindenhol.
A menüje buta, a telefont nem ismeri fel, de a pendrive-ot sem az usb. Két percenként közli, hogy cseréljek olajat
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.
Hol fázom benne, hol melegem van, nem nagyon sikerül beállítanom...
Na mindegy, szerintem az elmúlt években ennél csak jobb autókban ültem, pedig ez állítólag felső kategória az opelnél, csak hát ugye mihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.