Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Jelentem, itt vagyok Bukarestben, és csak mínusz 11 fok van. Mondjuk állítólag holnap hajnalban -23 lesz...
Az utak állapota olyan, hogy rámentem a körgyűrűre, ahol állt a hó... Kíváncsi vagyok, a vidéki kisebb utak milyen állapotban vannak... a konstancai autópálya péntek óta le van zárva, ugye.Mindegy. Foglaltam a héten egy Passat-ot a Hertz-nél. Egy Insigniát adtak. Hát, ilyen fos autóban rég ültem. Másfél tonna (vagy több), 5 méter hosszú, de a térdemnek nincs hely. A fejemet az első beszállásnál is már bevertem az ajtó ívébe, szűk mindenhol.
A menüje buta, a telefont nem ismeri fel, de a pendrive-ot sem az usb. Két percenként közli, hogy cseréljek olajat
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.
Hol fázom benne, hol melegem van, nem nagyon sikerül beállítanom...
Na mindegy, szerintem az elmúlt években ennél csak jobb autókban ültem, pedig ez állítólag felső kategória az opelnél, csak hát ugye mihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.