Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jó, a futás lehetne intenzívebb is, de ez mégiscsak téli alapozás, szóval nem szabad túltolni, viszont hetente 4x átlag 14km az mindenképpen több, mint másfél óra. Decemberben volt, hogy 6 napot is futottam a héten,de ötöt többször is.
A hónap végén ez persze a gyúrás rovására ment, normálisan abbó 3 van egy héten (egyenként olyan 1 óra - 70 perc, meg előtte némi bemelegítés). Lazításnak meg heti 3 jóga, bár tény, hogy az év végi ünnepek miatt abból is kimaradt pár alkalom. A vicces az, hogy ezen még a jelenlegi edzésmennyiség mellett is össze tudok szedni olyan izomlázat, hogy nem is tudtam, hogy ott van izom.kukac: A részmunkaidős foglalkoztatás örömei. Meg amúgy is reggel fél hatkor kezdődik a munkanapom (utazással még korábban), szóval eleve hosszabb is. Ráadásul 20-án a sulimnak is vége lett, felszabadultak a délutánok, meg végre nem kávén-energiaitalon kellett töltenem a nap második felét. Az tény, hogy a reggel háromnegyed ötös kelés, és az este hatkor hazaérés nem esett annyira jól, no meg még ez-az csak adódott mindig a családdal is, szóval 10 előtt nemigen kerültem ágyba, szóval az alvásmennyiségem fél évre visszamenőleg ordas nagy deficitben van. Viszont végre erőt vettem magamon, és beneveztem egy C1-es nyelvvizsgára, úgyhogy most tanulás helyett kockulok. Ha meg az megvan, állhatok neki végre másik alapon állást keresni (nem mintha gond lenne a jelenlegivel, szinte élvezem, hogy fizikálisan is megterhel, és a felelősség is töredéke a korábbinak, stressz is alig, cserébe napi négy órában keresek többet, mint otthon teljes állásban értelmiségi egyéb foglalkoztatottként.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A hónap végén ez persze a gyúrás rovására ment, normálisan abbó 3 van egy héten (egyenként olyan 1 óra - 70 perc, meg előtte némi bemelegítés). Lazításnak meg heti 3 jóga, bár tény, hogy az év végi ünnepek miatt abból is kimaradt pár alkalom. A vicces az, hogy ezen még a jelenlegi edzésmennyiség mellett is össze tudok szedni olyan izomlázat, hogy nem is tudtam, hogy ott van izom.