Hirdetés
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jó, a futás lehetne intenzívebb is, de ez mégiscsak téli alapozás, szóval nem szabad túltolni, viszont hetente 4x átlag 14km az mindenképpen több, mint másfél óra. Decemberben volt, hogy 6 napot is futottam a héten,de ötöt többször is.
A hónap végén ez persze a gyúrás rovására ment, normálisan abbó 3 van egy héten (egyenként olyan 1 óra - 70 perc, meg előtte némi bemelegítés). Lazításnak meg heti 3 jóga, bár tény, hogy az év végi ünnepek miatt abból is kimaradt pár alkalom. A vicces az, hogy ezen még a jelenlegi edzésmennyiség mellett is össze tudok szedni olyan izomlázat, hogy nem is tudtam, hogy ott van izom.kukac: A részmunkaidős foglalkoztatás örömei. Meg amúgy is reggel fél hatkor kezdődik a munkanapom (utazással még korábban), szóval eleve hosszabb is. Ráadásul 20-án a sulimnak is vége lett, felszabadultak a délutánok, meg végre nem kávén-energiaitalon kellett töltenem a nap második felét. Az tény, hogy a reggel háromnegyed ötös kelés, és az este hatkor hazaérés nem esett annyira jól, no meg még ez-az csak adódott mindig a családdal is, szóval 10 előtt nemigen kerültem ágyba, szóval az alvásmennyiségem fél évre visszamenőleg ordas nagy deficitben van. Viszont végre erőt vettem magamon, és beneveztem egy C1-es nyelvvizsgára, úgyhogy most tanulás helyett kockulok. Ha meg az megvan, állhatok neki végre másik alapon állást keresni (nem mintha gond lenne a jelenlegivel, szinte élvezem, hogy fizikálisan is megterhel, és a felelősség is töredéke a korábbinak, stressz is alig, cserébe napi négy órában keresek többet, mint otthon teljes állásban értelmiségi egyéb foglalkoztatottként.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Fujifilm X
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OLED TV topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- BestBuy topik
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Energiaital topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hónap végén ez persze a gyúrás rovására ment, normálisan abbó 3 van egy héten (egyenként olyan 1 óra - 70 perc, meg előtte némi bemelegítés). Lazításnak meg heti 3 jóga, bár tény, hogy az év végi ünnepek miatt abból is kimaradt pár alkalom. A vicces az, hogy ezen még a jelenlegi edzésmennyiség mellett is össze tudok szedni olyan izomlázat, hogy nem is tudtam, hogy ott van izom.