Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
A forgalomban is úgy tűnt hogy többen nyári gumit használhatnak. De ugye az értelmes, vész esetén teljesen beletapos a fékbe, semmi kikerülés, inkább egy kormányrántással korrigálna. Pedig a szituáció csak annyi volt hogy megkülönböztető jelzést használó OMSZ esetkocsit kellett volna elengedni egy kettő sávos úton.
#55827 bobsys: Korrekt kis monitor az, bár én ősszel mikor bontatom az asztali gépem, eladtam a 22"-esemet, azóta a 32"-es Led TV már szinte megváltás. Bár ezt az USB 2.0 és 3.0 mizériát nem értem. Mennyit is fogod használni? USB hubbal mindent meg lehet oldani.
#55837 fokukac: Nem zárnám ki, hogy hasonló bekövetkezik erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videó stream letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest