- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem Nespresso. Sokféle kávé van hozzá, 100-130 forintra jön ki egy adag, elég jó minőségű.
A kávéfanatikusok biztosan megköpködnek ezért, ettől függetlenül ha csak szimplán egy finom, könnyen elkészíthető kávét szeretnél, akkor jobb nincsen szerintem.
Elég olcsók a gépek, és gyakran van olyan akció, hogy kapsz egy 10 ezer forintos kávékupont hozzá, abból azért meg veszel 8-10 doboz (10 kapszula / doboz) kávét. Kevés helyet is foglal. Nekem egy alap Delonghi főzőm van hozzá, fater egy profibb Krupsot hajt, nagyon szeretjük.
Következő szint egy Jura gép lenne szerintem (anyának az van, Jura F50, felújítva vettük 100 rugó körül), de az már más kategória mind árban, mind méretben, mind karbantartási igényben.
Btw, beköltözött a XVII. került családi házas övezetébe is a Digi, így mától a moslék telekom helyett a tv-ig optikai kábel jön, és 100 megabittel töltök lefelé. Ráadásul olcsóbban mint eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest