- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem Nespresso. Sokféle kávé van hozzá, 100-130 forintra jön ki egy adag, elég jó minőségű.
A kávéfanatikusok biztosan megköpködnek ezért, ettől függetlenül ha csak szimplán egy finom, könnyen elkészíthető kávét szeretnél, akkor jobb nincsen szerintem.
Elég olcsók a gépek, és gyakran van olyan akció, hogy kapsz egy 10 ezer forintos kávékupont hozzá, abból azért meg veszel 8-10 doboz (10 kapszula / doboz) kávét. Kevés helyet is foglal. Nekem egy alap Delonghi főzőm van hozzá, fater egy profibb Krupsot hajt, nagyon szeretjük.
Következő szint egy Jura gép lenne szerintem (anyának az van, Jura F50, felújítva vettük 100 rugó körül), de az már más kategória mind árban, mind méretben, mind karbantartási igényben.
Btw, beköltözött a XVII. került családi házas övezetébe is a Digi, így mától a moslék telekom helyett a tv-ig optikai kábel jön, és 100 megabittel töltök lefelé. Ráadásul olcsóbban mint eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest