Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem Nespresso. Sokféle kávé van hozzá, 100-130 forintra jön ki egy adag, elég jó minőségű.
A kávéfanatikusok biztosan megköpködnek ezért, ettől függetlenül ha csak szimplán egy finom, könnyen elkészíthető kávét szeretnél, akkor jobb nincsen szerintem.
Elég olcsók a gépek, és gyakran van olyan akció, hogy kapsz egy 10 ezer forintos kávékupont hozzá, abból azért meg veszel 8-10 doboz (10 kapszula / doboz) kávét. Kevés helyet is foglal. Nekem egy alap Delonghi főzőm van hozzá, fater egy profibb Krupsot hajt, nagyon szeretjük.
Következő szint egy Jura gép lenne szerintem (anyának az van, Jura F50, felújítva vettük 100 rugó körül), de az már más kategória mind árban, mind méretben, mind karbantartási igényben.
Btw, beköltözött a XVII. került családi házas övezetébe is a Digi, így mától a moslék telekom helyett a tv-ig optikai kábel jön, és 100 megabittel töltök lefelé. Ráadásul olcsóbban mint eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest