Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Memóriakártya topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem Nespresso. Sokféle kávé van hozzá, 100-130 forintra jön ki egy adag, elég jó minőségű.
A kávéfanatikusok biztosan megköpködnek ezért, ettől függetlenül ha csak szimplán egy finom, könnyen elkészíthető kávét szeretnél, akkor jobb nincsen szerintem.
Elég olcsók a gépek, és gyakran van olyan akció, hogy kapsz egy 10 ezer forintos kávékupont hozzá, abból azért meg veszel 8-10 doboz (10 kapszula / doboz) kávét. Kevés helyet is foglal. Nekem egy alap Delonghi főzőm van hozzá, fater egy profibb Krupsot hajt, nagyon szeretjük.
Következő szint egy Jura gép lenne szerintem (anyának az van, Jura F50, felújítva vettük 100 rugó körül), de az már más kategória mind árban, mind méretben, mind karbantartási igényben.
Btw, beköltözött a XVII. került családi házas övezetébe is a Digi, így mától a moslék telekom helyett a tv-ig optikai kábel jön, és 100 megabittel töltök lefelé. Ráadásul olcsóbban mint eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest