- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem is van olyan privátom, hogy ha nem kér elnézést a fórum tulajdonosa a delikvenstől, és rúg ki engem, mint moderátort, de azonnal, akkor letörli az egész fórumot, mert már feltörte, és csak egy gombot kell megnyomnia. Gondolom ehhez bejelentkezve kellett volna maradnia, mert miután kitiltottam végleg, nem történt semmi, úgyhogy azt a krízist is megúsztuk.
Nolfi: Most függetlenül attól, hogy lehet-e, vagy nem, miért foglalkozna valaki azzal, hogy a saját maga által küldött spam ellen védelmet nyújtson? A spam lényege, hogy minél több helyre eljusson, hogy most a címzett releváns-e, vagy sem, az irreleváns, mert hiszen lehet, hogy amúgy pont külföldön van a kolléga, de éppen akkor hazalátogat, vagy direkt erre várt, hogy hazalátogasson, vagy ő nem megy, de szól a haveroknak, hogy van egy ilyen kurvajó izé, kéne menni, esetleg annyira elhivatott, hogy ő maga is telespammel mindent, amerre jár, vagy mittudomén.
Egyébként én azon is cüccögtem egy sort, hogy a rendszerüzenetek nem törölhetőek. Nem tudom, hogy egy idő után eltűnnek-e, nekem most kettő van a privátok között, de ha lesz 8-10, az már nem lesz azért ennyire sem vicces.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Óra topik
- Assetto Corsa EVO
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest