Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Már vártam az ilyen hozzászólást, nincs szükségem magyarázkodásra egyébként, de a repjegyet kaptam/loptam/találtam/senkineksemmiközehozzá és van 100 ezrem, amiből meg kell oldani 1 hét szállást és kaját, transzfert. Mivel most is betegállományban nyomom itthon az ágyat már 1 hónapja és a másodállásom is épp otthagytam, mert szerintem az éjszakázásba betegedtem bele, nem éri meg minimálbérért saját kocsival sofőrszolgálatoskodni, így éppen nem sikerült több pénzt gyűjteni. Nem megy, hogy 40 dollárért (ez hol 1000-3000 ft?) feltöltőzek, mert abból inkább kaját veszek.
Mellesleg a szálláson nincs wifi.Nah, köszi mindenkinek! Akkor majd dobok 3 db sms-t a rendes telefonomon vagy tényleg 3-szor roamingolni talán belefér. Marokkóból is valami 700 Ft volt a hívásindítás, a fogadás meg 300 Ft körül, így mondtam, hogy inkább ők hívjanak

Starbucksban van wifi, megjegyeztem.
Nézem ezt a Skypeot is, lehet nem olyan rossz, csak nekem ismeretlen, még meg kell tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állmos minden kontollerhez
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest