Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ennek a cikknek kapcsán csak futólag ránéztem az általam már jó ideje ferde szemmel nézett ötöslottó számokra is. Tényleg csak futólag megjelöltem pár furcsaságot, hogy melyik időszakokban melyik számcsoportok esnek feltűnően nagy gyakoriság alá. Persze mindenki tudja, hogy semmiféle csalás, vagy manipuláció nem fordulhat elő, és teljesen tökéletesen véletlenszerű a számok kihúzódása,
tehát minden egyes számnak ugyanolyan a valószínűsége, hogy kihúzzák. Mégis, ha másodszor is ránézek, azt látom, hogy valami érthetetlen oknál fogva, valahogy bizonyos számok nagyobb kedvvel húzódnak ki egymás után, mint a többi. 
Lehet még böngészgetni, rengeteget meg sem jelöltem.Erre gondolok:
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa EVO
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tehát minden egyes számnak ugyanolyan a valószínűsége, hogy kihúzzák. Mégis, ha másodszor is ránézek, azt látom, hogy valami érthetetlen oknál fogva, valahogy bizonyos számok nagyobb kedvvel húzódnak ki egymás után, mint a többi.