Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3DMark Vantage eredmények
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ennek a cikknek kapcsán csak futólag ránéztem az általam már jó ideje ferde szemmel nézett ötöslottó számokra is. Tényleg csak futólag megjelöltem pár furcsaságot, hogy melyik időszakokban melyik számcsoportok esnek feltűnően nagy gyakoriság alá. Persze mindenki tudja, hogy semmiféle csalás, vagy manipuláció nem fordulhat elő, és teljesen tökéletesen véletlenszerű a számok kihúzódása,
tehát minden egyes számnak ugyanolyan a valószínűsége, hogy kihúzzák. Mégis, ha másodszor is ránézek, azt látom, hogy valami érthetetlen oknál fogva, valahogy bizonyos számok nagyobb kedvvel húzódnak ki egymás után, mint a többi. 
Lehet még böngészgetni, rengeteget meg sem jelöltem.Erre gondolok:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tehát minden egyes számnak ugyanolyan a valószínűsége, hogy kihúzzák. Mégis, ha másodszor is ránézek, azt látom, hogy valami érthetetlen oknál fogva, valahogy bizonyos számok nagyobb kedvvel húzódnak ki egymás után, mint a többi.