Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ennek a cikknek kapcsán csak futólag ránéztem az általam már jó ideje ferde szemmel nézett ötöslottó számokra is. Tényleg csak futólag megjelöltem pár furcsaságot, hogy melyik időszakokban melyik számcsoportok esnek feltűnően nagy gyakoriság alá. Persze mindenki tudja, hogy semmiféle csalás, vagy manipuláció nem fordulhat elő, és teljesen tökéletesen véletlenszerű a számok kihúzódása,
tehát minden egyes számnak ugyanolyan a valószínűsége, hogy kihúzzák. Mégis, ha másodszor is ránézek, azt látom, hogy valami érthetetlen oknál fogva, valahogy bizonyos számok nagyobb kedvvel húzódnak ki egymás után, mint a többi. 
Lehet még böngészgetni, rengeteget meg sem jelöltem.Erre gondolok:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehát minden egyes számnak ugyanolyan a valószínűsége, hogy kihúzzák. Mégis, ha másodszor is ránézek, azt látom, hogy valami érthetetlen oknál fogva, valahogy bizonyos számok nagyobb kedvvel húzódnak ki egymás után, mint a többi.