- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi csak azért nem 26-án indultunk haza, hanem 27-én, mert a barátnőm nem volt jól és inkább ráhagytunk még egy éjszakát. A Kunszentmiklós-Bp.-vonal (amin jöttünk) amúgy híresen szar ilyen szempontból, ha valóban komoly hó esik, akkor gyakorlatilag lebénul, olyankor meg helyette valami fél megyét körbetekergő pótlóbuszjárat van.

De - még ha nem is pontos általában a meteorológia (és igen, én hozzád képest PC módon fogalmazok most
) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem. 
kukac:
van valami ehhez hasonló, csak Maxdata feliratos házam, ha kell, ingyen odaadom, asszem, csak le kell pucolni, ami itt matricanyomok eltávolítását is jelenti.
Amúgy én valami fekvő brand házat néznék, HP, Dell vonalon (ha jól emlékszem, a kisebb Lenovo ThinkCentre házak nem szabvány ATX tápot használnak, úgyhogy azokat lehet, hogy nem erőltetném).
Új hozzászólás Aktív témák
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hyundai, Kia topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem.