Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
én szabin voltam ma
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.kezdek az életbe is visszatérni, de hát azért csak hiányzik a(z volt) asszony. ma kommunikáltunk kicsit sms-ben de semmi több.
viszont mostanában rengeteg új, érdekes emberrel találkoztam, nagyon pörögnek a dolgok. minden nap valami kocsma, buli, szóval annyira nem érzem magam rosszul így belegondolva

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.