Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt inkabb az a problema, hogy en az egyetem miatt Miskolcon elegge le vagyok kotve, o pedig az elkotelezettseget hianyolja, vagy legalabbis valami ilyesmit, de azon kivul, hogy szeretem, tul sok mindent nem tudok erre neki mondani..

(#41289) Integra
En alapvetoen a szokasos "mindegy" hozzaallassal mentem neki a dolognak, nem tudtam, hogy ha pestre megy, akkor nem akar-e esetleg "uj eletet kezdeni". Az egesz ugy indult, hogy en felkeszultem ra, hogy nem lesz belole semmi.(#41288) lenox
Sajat lakast, "csaladot", tovabbtanulast a bizonytalanra. Nem is nagyon erzem magam kesznek ilyen szintu kapcsolatra, nagyon fiatal vagyok az ilyesmihez. Szeretne ugy erezni, hogy o a legfontosabb, de nekem ez nem stabil, amig nincs normalis vegzettsegem es allasom, etc.
Kicsit kislanyosan naivnak tunik az egeszhez valo hozzaallasa, mintha rozsaszinben latna a vilagot.
Az, hogy az egyetemen egyaltalan kepes vagyok-e elvegezni a bsc-t egyaltalan, az mar megint egy mokas kerdes. Peldaul ma is fent leszek, hogy anal I. potzh-ra tanuljak, mert egyelore nem sok kozom van hozza, hala annak, hogy nem igazan figyeltem a kozepiskolaban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest