Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Google Home/Nest
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
köszönöm.
de inkább csak a várakozás és a tehetetlenség idegtépő. arra rég fel vagyok készülve, hogy meg fog halni.
csak hát nincsenek jó döntések. mi nem tudjuk már gondozni, kórházat meg világéletében rosszul viselte.
szellemileg leépült az utóbbi fél évben, most meg fizikailag gyakorlatilag 2 nap alatt.
ez van.
annyi a történet egyébként, hogy bementem ma reggel dolgozni, egy óra múlva meg kaptam a telefonhívást anyámtól, hogy jöjjek, mert nagyon rosszul van. kihívtuk az orvosát, ő mondta, hogy igazából kórház, azóta várjuk a mentőket, akik elméletben 6 órán belül
jönnek...Neró: azon kívül, hogy dementiája van, enyhe paranoiával, valamint az utóbbi napokban alig volt hajlandó enni/inni minden erőfeszítésünk ellenére, ennek köszönhetően kiszáradt és hasmenése van, semmi. egy 91 éves embernek ennyi is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jönnek...