Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Volt egy lány, úgy két évvel ezelőtt, tetszettem neki, nagyon nyomult.
Én akkoriban másfelé nézelődtem, nem is tetszett igazán, finoman leépítettem. Amúgy jókat beszélgettünk, meg aranyos volt, de nem tetszett.A múltkor találkoztam vele, hát, megváltozott. Igencsak szép lett.

Úgy láttam, ő is megörült a találkozásnak, így hazajöttem, kikértem rarri véleményét, majd írtam neki, hogy elmehetnénk valahova.
No, hát erre nem válaszolt.Itt csalódtam benne, megismertem annyira közvetlennek és őszintének, hogy legalább annyit mondott volna, bocs, van pasim, nem.
Ma megint találkoztam vele, megint nagyon megörült, közvetlen volt és aranyos, én kimért maradtam... Aztán megjött a pasija és elcuppogták az időt... Első körben majdnem megkérdeztem, hogy válaszolni luxus-e, de azért van nekem is önbecsülésem, még...

Ehh, de mindegy, nme zavar ez, csak úgy eszembejutott, miközben baktattam hazafelé.
Most már tényleg mustgetanicegirl stádiumban vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Samsung 4800 MHz-es DDR5 memória
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-7G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs