Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
az egyéb ok gondolom valamiféle bankszámlahitel lehet, akkor szólj nekik amiatt sokáig nem lesznek odakötve, ugyanis kénye kedvük szerint változtathatnak rajta, ha úgy tartja kedvük, visszábbveszik, vagy egyszerűen meg is szüntetik, és a kedves kolléga amikor venne fel zsét, nem tud, és az apróbetűs rész elolvasása után rádöbben, hogy beszopott
Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége 
ja mellesleg itt is van bankszámlahitel lehetőség, igencsak kedvező feltételekkel, van ingyenes kp felvét sajátból, és másik automatánál se sokat kell perkálni, mondjuk fogalmam nincs mennyit, nem is igazán érdekelt eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége