Hirdetés
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
az egyéb ok gondolom valamiféle bankszámlahitel lehet, akkor szólj nekik amiatt sokáig nem lesznek odakötve, ugyanis kénye kedvük szerint változtathatnak rajta, ha úgy tartja kedvük, visszábbveszik, vagy egyszerűen meg is szüntetik, és a kedves kolléga amikor venne fel zsét, nem tud, és az apróbetűs rész elolvasása után rádöbben, hogy beszopott
Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége 
ja mellesleg itt is van bankszámlahitel lehetőség, igencsak kedvező feltételekkel, van ingyenes kp felvét sajátból, és másik automatánál se sokat kell perkálni, mondjuk fogalmam nincs mennyit, nem is igazán érdekelt eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/12,5"/!!!
- Vivobook Pro 14" 3K OLED i7-11370H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Számítógép és telefon segítség Windows, Android, iPhone (online vagy személyesen)
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége