Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- iPad topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Ezé nemjársz te nőtopicba basszus, szerelmes vagy belém vagy mi az isten?
Lányok iwiwes adatlapjat mézd apa ne az én ph-s adatlapom, me ha egyszer találkozunk vagy bokán ruglak vagy lesmárollak.
jha jól sikerült a berugás
Söröztünk Tekila rásegitéssel. Természetesen kezdésként is. Szóval igazándibol pikk-pakk jó estém lesz. DE most gondoltam bele hogy lehet hogy a csajt viszont elbasztam, haverom felhivtra részegen hogy én már meghaltam és hányok mint a lakodalmas kutyameg ilyesmi. Amugy full jol voltam. DE nem akartam ma ezt a 3.an leülünk és beszélgetünk dolgot. A csajjal akarok beszélni és a csajt akarom. A srác azok utá amit mondott én már nem kivánok vele továbbiakban beszélgetni. Jah és most végre ujra a szivemre halgatok, ilyen nem volt 2éve. (mert olyan öreg vagyok).MOd
eti nem lehet. amugy gyomrom helybe van meg a nevem is tudom. Szóval annyira nem lehet vészes a dolog
.
MOd2:és hogy miért nem lehet? mert jön a kémény seprőőőőő
Mod3: Szerintetek ehetek sült hurkátkolbászt véresetmájasat? vagy az megölne? egy kis laza mustár friss kenyér.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Söröztünk Tekila rásegitéssel. Természetesen kezdésként is. Szóval igazándibol pikk-pakk jó estém lesz. DE most gondoltam bele hogy lehet hogy a csajt viszont elbasztam, haverom felhivtra részegen hogy én már meghaltam és hányok mint a lakodalmas kutyameg ilyesmi. Amugy full jol voltam. DE nem akartam ma ezt a 3.an leülünk és beszélgetünk dolgot. A csajjal akarok beszélni és a csajt akarom. A srác azok utá amit mondott én már nem kivánok vele továbbiakban beszélgetni. Jah és most végre ujra a szivemre halgatok, ilyen nem volt 2éve. (mert olyan öreg vagyok).
eti nem lehet. amugy gyomrom helybe van meg a nevem is tudom. Szóval annyira nem lehet vészes a dolog
.