Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Egérpad topik
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Kellene nekem egy kis segítség, véleménnyilvánítás.
Ősszel egyetemre megyek. Elköltözök más városba.
Az asztali gép marad itthon, helyette egy laptopot szeretnék venni.A laptopot cipelném elég sokat, előadásra, jegyzetelni. Viszont ha hazaérek, akkor is az elé fogok lehuppanni. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás. Illetve tudom, csak arra nincs pénz: egy IBM noti dokkolóval, plusz egy nagy monitorral, billentyűzettel, egérrel. Ez nem olcsó. Nagyon nem. 250-260 ezer forint lenne a keret.
Nem tudom, milyen lehet egy 12"-os notin netezni otthon az asztalon, vagy az ágyban. Viszont egy 15.4"-es meg hamar lemerül és elég nagy, cserébe otthon jobb. Ti mit választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest