Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
7
addikt
-
kicsitomi88
őstag
válasz
klambi
üzenetére
Jo melyen le kell tudozni, lecsavarod a kupakot odanyomod az orrod- de ne erjen hozza es szippantasz, elsore csak eggyel, aztan masfel perc mulva mikor elmulik a hatas johet a kovetkezo.
Maga vernyomassal kuzkodoknek nem ajanlott, orgazmusszeru elmeny, szex kozben hasznaljak meg partikon, elvileg a felni hatasat is visszahozza.
kb ennyi
belehalni nem halsz bele csak ha megiszod, fuggo sztem annyitol nem leszel, kb en is ennyit lottem el eletemben...mellekhatas a fejfajas egyeseknel
-
PazsitZ
addikt
Ha ajánlottan értékbiztosítva adtad volna fel a postán még talán bizonyíték lenne. De így elméletileg simán letagadja, hogy nem kapta meg és semmit nem tehetsz, szvsz. (azt mind tudjuk a posta mennyire megbízható, tehát ha azt mondja nem kapta meg még hihető is lehet...)
Tehát a feljelentést meg lehet próbálni, meg kell kérdezni, de nem jósolok túl sok jót
. -
PazsitZ
addikt
Hát ha tényleg átvert akkor annyit tehetsz, hogy beírod ide, hogy másokat ne verhessen át.
Így a neve bekerül ide is: [link]
Persze könnyen újraregelhet, de legalább ezzel a névvel nem verhet át senkit...Bár még nem üzleteltem PH-n, de sajnos, hallomás alapján az a tapasztalatom, hogy alapvetően bizalmatlannak kell lenni üzletelés terén mindenkivel. Max azokkal nem, akiknek már van pár pozitív értékelése itt.
Szvsz túl sokat nem tudsz tenni. Bár ha tudod a címét, nevét. De még így is nehéz eset, mert mit csinálsz, ha tudod is
(de ezeket a módszereket meg ne beszéljük itt ki
).(#7365) venember83: se cyla, se RedAnt keresője nem működik együtt az új rios-al sajnos

-
laci666
senior tag
Hát így jártál,vannak olyan tróger emberek akik átbasznak másokat utána meg fogja a fejét az ember hogy mekkora barom volt hogy megbízott egy másik embörben.Persze vannak kivételek.
Gondolom valami újonc volt(ezzel nem akartam megbántani becsületes tiszta lelkű újoncokat) itt a Ph-n,de azért le írhatnád a nevét hogy ha véletlenül összefutna vele valaki akkor tudja mi van.Szerintem várjál lehet a postán kalodot el bár kétlem,da ha else tudod érni akkor ott valami cink van,akkor már keresztet vethetsz mobilodra.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eszek is akkor egy bejglit az egeszsegedre
Eredetileg gondoltam sorozok, dehat kakao utan talan hanyagolom a soricillint.

.