Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden ami Orange Pi
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Projektor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az viszont engem irritál, mikor látok egy lányt 15 és 22 között, hogy a pasijával "csókolózik", és közben meg bámul el a válla fölött, mondjuk egy másik pasit..néha akár engem is.... tudom: "...a szaxofonost stírölted a vállamon át. Óóóóó, ciao, Marina.."
de milyen csók már az amikor közben vizslatod a környezeted? A másik meg amin kiakadok a "smárolás". Basszus, mikor ezt valaki kimondja, kiráz a hideg. De az előbb leírt dolog pont ez., A csók nálam mást jelent. Annál nem is tudsz másra figyelni, de nem is akarsz. A smárolás meg..öncélú nyálcsere, miközben lehet bámészkodni. Ehh...És az milyen lenne mikor így bámul egy csaj, én meg odamennék hozzájuk, és mondanám a srácnak, hogy figyi, a barátnőd szemezget velem miközben a szádban turkál a nyelvével.
De most aztán tényleg engedjetek aludni..
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest