Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A 10 "tétel" közül mindegyik stimmel, erősen balkezes vagyok.
Nálam is megvan az, hogy krétával táblára íráskor rendre töröltem le, amit írtam. Mostanában filccel nincs ilyen gond, mivel azzal írva távolabb van a kezem a táblától. Nagyon szépen írtam kiskoromban, "gyöngybetűkkel" - mondták. Sokan mondták azt is, hogy nem írom, hanem rajzolom a betűket. Volt még egy fura szokásom, hogy a jobb kezem mutatóujjával a toll hegye felett 1-2 centivel rátartottam a tollra, mintegy vezetve, szabályozva a bal kezes írást. Úgy tűnhetett, mintha két kézzel írtam volna.
Egyedül az egérkezelés megy alapból jobb kézzel, mert az első, számítógéppel való találkozásomkor jobb oldalon volt az egérpad, és így szoktam meg. De ballal is egyből kézreáll az egér.
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A kisfiú már nem is annyira kisfiú - 17 éves
Nem emlékszem pontosan, mikor is döntötte el, hogy bal kézzel fog rajzolni/írni, csak az rémlik, hogy még a suli előtt dűlőre jutott 
Érdekes, hogy engem soha senki nem akart átszoktatni a jobb kéz használatára - pedig a nickemből is látszik, hogy nem vagyok éppen mai darab

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eszerint én enyhén vagyok csak bal kezes