Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
-
Zewa
senior tag
Jah tényleg. bele van sütve a homlokodva csak a kosztol nem láttam.
Basszus holnap előszilveszteri buli.. Asszem kihagyom.
Vhogy nicns érkezésem a dologra és nem igérkezik túlságosan jónak sem...Lenyegében egy ügyes hecker lefokozhatja az egész PH!-t.. Esetleg a technika ördöge is akár..

-
Én úgy voltam anno vele,hogy a dohányzás az lehet,hogy szülőktől látta (bár ez sántít,mert az ő szülei egyáltalán nem isznak/dohányoznak), illetve életviteli dolog (stresszoldó vagy mi,nemtom nem dohányzom,nem dohányoztam,és nem is fogok) a káromkodás mentes beszéd meg egyfajta igényesség. Szerintem.
#24281 sekli: Megértem.
-
Megértelek.A játék/játszunk/játszik megfelelő lenne, de mint mondtam egy társaság "szókincse" meg tudja változtatni a felhasználót.
Egy rossz példa erre pl: én. Anno híresen elleneztem a káromkodásokat, nem azt mondom,hogy amikor már 40. alkalommal is elgurult egy csavar, akkor nem használtam szép szavakat, de társaságban, főleg nők társaságában soha. ( Ugyanezt megköveteltem a páromtól is. Anno az,hogy dohányzott sokkal kevésbé zavart,mint amikor elsütött egy ba..meg-ot) Viszont amióta belekerültem egy olyan társaságba, akik kiemelkedően jól művelik a magyar nyelv ezen területét, azóta sajnos már én is egyre gyakrabban használom ezeket a jelzőket.
Lehet kicsit érthetetlen,de eszméletlenül fáj a fejem, képtelen vagyok gondolkozni, elnézést

-
-
RoyalFlush
őstag
-
7
addikt
-
Tim82
félisten
szerintem Bandusnak inkább végjegyzet passzolna.
Bandus: (Word 2003) Beszúrás menüpont -> Hivatkozás -> Lábjegyzet - ezen belül beállítod, hogy lábjegyzetet vagy végjegyzetet akarsz, milyen számformátummal stb., stb.
FehérHolló: erről majd akkor kérdezd Billt, ha a Halál szabadsága miatt a Mumpsz viszi el

csapos2: mondtam, hogy nem megy jól a bolt.

-
-
bolondember
MODERÁTOR
azé' figyelted, h dupla kéjfék van rajta - pusápp a biztonság kedvéért az aláa rózsaszín borzalom alá...
nevetséges, vicces és elszpmorító szerencsétlen bozontos szemöldökű bányarém... és mindenhonnan ő folyik...

-
Hát igen,a "framekakacsőr24" és hasonlók még első hallásra is kevésbé tűnnek értelmesnek

(Egyébként kellemes délutánt mindenkinek. Bár hideg van, esik, minden tiszta sár,szal nem igazán optimális, amolyan nagyotbubuzós inkább)
[OFF]Bár tudom,hogy van kereső, de inkább a személyes tapasztalatok érdekelnének. Szóval: Szokott itt valaki a Ph!ról DVDket rendelni? (lassan kifogyok a Verbakból, kéne megint jópár darab)
-
frame>24
addikt
a mod-ra: igen-igen, csak nagyon egyedi neveknél működik.
De, hogy értelmet nyerjenek a #18225-6-os válaszok:
'szal google-nél az IT News és Mobilaréna találatokra kell katt, kedves BlacKSoul!
jah, de ha meg a fenti 2 dologgal kibővíted a keresést, akkor tuti hit!
(bocs, ezt a hszt vagy 10x mod-oltam nyelvtan és egyebek miá') -
Zewa
senior tag
Nem a legjobb, de erős. Még mindig bennem van az a "megszokás" ami általánosban volt. Tanulás= Reggel bepakolom a táskám, olyan nehéz néha rávenni magamat olyan dolgokra ami nagyon nem érdekel.
(pl.: Epigrammák)Megállt a PH! ?! Már megint? Amugy lol ez az Index. Olvasom a hírt hogy halálragázoltak egy bringást. Alatta a reklám: "Új nap, új élmény".

Ezt a barmot én is megkínoznám: [link]
-
Zewa
senior tag
Hát.. Véglis lehet, csak az a gáz hogy holnap igen mozgalmas napom lesz és szeretnék vmien eredményt elérni. (+bent maradni Pécs egyik erős gimnáziumában)
Ok vágom én hogy tanulni kő' ,de most nincs hangulatom hozzá. Kéne egy kis szünet ahol ki tudom pihenni magam.
Yetike: Gondod van?! jelen pillantban leszarom. Szeretek gyorsan írni gépen, csak nem tudok. Ez van.

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhogy nicns érkezésem a dologra és nem igérkezik túlságosan jónak sem...

mivammá az is baj, ha valaki jól érzi magát a munkahelyén?