Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szerintem kevés víz volt benne
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Tyíha , ráadásul nemis az enyém, hanem a páromé, remélem nem kapok nagy barackot a fejemre

Nem szeretném elsumákolni de nem tudom , hogy mikor mondjam meg neki ... Vagy vegyek új forralót... Végülis működik ez, csakhát ugye ott fekete....
De , melegít vizet. Azóta csináltma már vele teát
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...
Nohát, na, rossz fát tettem a tűzre

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...