Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szerintem kevés víz volt benne
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Tyíha , ráadásul nemis az enyém, hanem a páromé, remélem nem kapok nagy barackot a fejemre

Nem szeretném elsumákolni de nem tudom , hogy mikor mondjam meg neki ... Vagy vegyek új forralót... Végülis működik ez, csakhát ugye ott fekete....
De , melegít vizet. Azóta csináltma már vele teát
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...
Nohát, na, rossz fát tettem a tűzre

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...