Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szerintem kevés víz volt benne
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Tyíha , ráadásul nemis az enyém, hanem a páromé, remélem nem kapok nagy barackot a fejemre

Nem szeretném elsumákolni de nem tudom , hogy mikor mondjam meg neki ... Vagy vegyek új forralót... Végülis működik ez, csakhát ugye ott fekete....
De , melegít vizet. Azóta csináltma már vele teát
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...
Nohát, na, rossz fát tettem a tűzre

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...