Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Én nem voltam , de több osztálytársam is. Én aztgondolom behoztam a lemaradásomat igy a 18at alulról surolva
. Döntse el kinek mi a szebb, jobb. Az első alkalmak talán ösztönösen jönnek, ggyik fél sem vár világmegváltást. Aztán azthiszem ezt az alap dolgot felcseréli majd a minőségi szex, amikor majd nike is azt keresi aki rendesen kifacsarja, és a lányok is azokat a palikat keresik akik melett nincs erre probléma.. szerintem. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Döntse el kinek mi a szebb, jobb. Az első alkalmak talán ösztönösen jönnek, ggyik fél sem vár világmegváltást. Aztán azthiszem ezt az alap dolgot felcseréli majd a minőségi szex, amikor majd nike is azt keresi aki rendesen kifacsarja, és a lányok is azokat a palikat keresik akik melett nincs erre probléma.. szerintem.