Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
annyira örülök, hogy beköltözött az alattam lakó.
az egy dolog, hogy mindig bekúrja az ajtókat, meg a nője magassarkúban glosszál a kövön éjszaka, úgy, hogy engem fölöttük zavar (nemtom alatta milyen hangja lehet
) de hogy éjfélkor fürdik negyedórát úgy, hogy rezonál a csapja, és azt hallgatom már mióta, hogy "búúúúúúúú", majd ugyanezt egy oktávval feljebb, kicsit most már frusztráló. b+, hetekig lakásfelújítottak, aztán az 1 méteres vízcsőhöz nem nyúltak?ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól.
Aktív témák
Aktív témák
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D-Link DIR-860L
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de hogy éjfélkor fürdik negyedórát úgy, hogy rezonál a csapja, és azt hallgatom már mióta, hogy "búúúúúúúú", majd ugyanezt egy oktávval feljebb, kicsit most már frusztráló. b+, hetekig lakásfelújítottak, aztán az 1 méteres vízcsőhöz nem nyúltak?