Hirdetés
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen, vicces ő is ezt mondta, hogy a mai diákok már alig akarnak tanulni, és nem veszik komolyan a vizsgákat. (Jah, anno linuxal mit össze szenvedtem az elején, de szerintem az megérte) A végén mivel már csak ketten voltunk kicsit elbeszélgettünk, aztán mondta, hogy mondjak egy jó indokot, hogy miért kell nekem ez a kettes. A válasz:
Többet nem indul ez a tantárgy, csak BSCs, az se keresztféléven, szal simán kapnék az arcomba +1 évet... Így megkegyelmezett
Igazából - legalábbis terveim szerint - az életben nem fogok irányítástechnikával foglalkozni ( mint irtam max az asszonyt irányítom, bár az se mindig sikerül
)Bon3ss: Köszi, bár nem olyan édes a győzelem, mivel - tény - , hogy nem érdemeltem meg :S
No megyek lesz lángos itthon

Aktív témák
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- ELADÓ: Kolink Inspire K1 RGB plexi oldallapos fekete ATX számítógépház (+gari/számlás)
- TP-Link AX5400 - Archer AX73 - 4 év számlás garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából - legalábbis terveim szerint - az életben nem fogok irányítástechnikával foglalkozni ( mint irtam max az asszonyt irányítom, bár az se mindig sikerül
)