Hirdetés
Aktív témák
-
vágányzár
tag
csá, további kellemes éjt,hajnalt kellene kívánni, de nehéz, mert velem van immár a hangok mellet a szellem, mejlyjet hiába titkolom, szeretek nagyon, nappali fényben rejtem, titkolom, de bújtatva i s vágyom nagyon. Most bevilágítja agyam, szívem, sőtttt alantas zsigereim legnyomorultabb szegletéről is érdemet kihallatszón örvendve ad hírt, és nem fránya képzetek tükrözési köszöntenek rám. basszus, Kedvesem kivonult, még álomittasan is kirajzolódott az arcára: apa te a gép előtt részegeskedsz, a fene a mocskos pofádat. szagolhatjuk -a már borgőzös- bélkigőzölgödésedet
„ez sikerült, hol vagyok, Úr isten a mérek, már kinyitottam a szemem, fent vagyok beszélek, újra élek, és e látomány, álom volt csupán, ki az aki ebben, értelmet talál, az emberek irigyek és örülnek hogyha látják, hogy veszt a másik, Te ne legyél ijlyjen ha kell egy jó tanács is”
Balaton, tán még páran ismerik………elnézést, de eddíg lapozgattam előre megírt szólásgatim, és élveztem, mereven vótam magammal. kurvára nem érdekel, az van ami vagyok, ha iszom kenetteljesebben élem a véget is, oszt még.tz54ebr9uh89z1q45zv723ö78vg54tg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ anyu nyakon baszott, na jóéjt!
ja, a hitetlenekkel kegyetlenül leszámolok, lesssz döglesztés.......
Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest