Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Teljesen igaza van amugy.
De nem a suli a rossz.
Analizisbol pl. matek szintfelmerot irattak az elsosokkel.
Ev elejen, 0. heten.
Mivel anal vizsgan korabban hullott a fergese. Nos gimis matek 5os tanulok sok esetben olyan alap dolgokkal nem voltak tisztaban, ami altalanos iskolai anyag.98 dolgozatbol 5 ment at a megfelelesi szinten.
A dolgozatokat elraktak. Majd anal vizsga utan, mikor a rektor befenyitett, hogy nem kene ennyit elkaszalni, elohuytak, hogy biya itt a diakokkal van baj.
Thx. to bologna
Bezzeg a mi idonkben: egy targy nem jott ossze? koszonjuk, menjen dolgozni, vagy menjen ki angliaba, es jojjon vissza jovore.
Rohadtul pikkeltem emiatt Broczkora, de utolag nagyon halas vagyok neki.akkor elso felev vegen 300 fos evfolyambol rogton 150 lett.
Elso kaszalast megusztam.Masodikat is. 3. felevemet viszont visszatancoltattak.Mellesleg mindent elmond az, hogy jelenlegi munkahelyemen bmesekkel dolgozva hozom az elvart szintet, mitobb sokaig azt hittek, en is bme-s vagyok.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPad topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest