Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
parancsolj kérlekszépen, csak megjegyezném hogy régi ősmagyar hagyományokhoz híven, mielőtt nekilátok alaposan megköpködöm az ételt a célból, hogy jobban csússzon, és megkönnyítse az emésztést, fogyaszdegésséggel

nyuszi: Csak megjegyezném, hogy természetesen a most birtokomba jutott információ ismeretében, máris kezdem összeszedni a linkeket a csajos topicból a kedves kis feleségednek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nemcso : 14
Basszus, le vagyok maradva mint a borravaló
. 14 volt életem legszarabb éve, akkor halt meg édesapám
. Nem panaszkodásképp vagy ilyesmi, csak hogy vigyázz magadra, most van a legnagyobb szüksége rád 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Basszus, le vagyok maradva mint a borravaló
. 14 volt életem legszarabb éve, akkor halt meg édesapám
. Nem panaszkodásképp vagy ilyesmi, csak hogy vigyázz magadra, most van a legnagyobb szüksége rád