Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Hejho PeliScan!

Latom, eltorlodott az a6 topik
Na, akkor ide beszurom azt amit oda akartam postolni... eleg nagy OFF lesz az bizta
Igazabol nem tudom, nem vagyok Skodas
Amit jol/rosszul ismerek igy a keleti blokk tipusai kozul az vagy orosz, vagy nemet (tehat Zsiguli/Lada, Trazsik - csakis ketutem!
-, Warnyuk - detto csak ketutem).
Skodat nem nagyon kellett meg birizgalnom, meg az igazabol soha nem is volt a kozelemben, sajnos alig ismerem oket.
Most meg citromos tudast probalok felszedni egy kicsit, hogy ha gaz van akkor ne alljak felette hulyen es vakarjam a fejemet
)
Apropo: vontatorudat hol lehet venni (nem mintha perpill szukseg lenne ra, szerelo szerint meg legalabb 20e km-t kibir a hidraulika - de az ordog nem alszik mint tudjuk
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja
)
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Overwatch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-, Warnyuk - detto csak ketutem).
)
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja