Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Hát soxerencsét!
télleg, már csak az önös érdekemből is, mert ha sikeres műtéteket látok majd magam körül, talán én is belevágok.
Nekem is cilinderes a szemem, nekem is azt mondta a doki, h csak félkemény lehet, több mint másfél évig szenvedtem is vele, majd amikor nagyon mondtam neki, adott egy fél dioptriával nagyobb, cilinder nélküli lágyat, már egy éve, és teljesen jó!
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Call of Duty 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
télleg, már csak az önös érdekemből is, mert ha sikeres műtéteket látok majd magam körül, talán én is belevágok.