Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Csak mert úgy éreztem nem jött le elsőre, hogy itt a punk a pozitív szereplő.

A nevelés és az óvás azért nem teljesen szinonímák. És ha valakit neveltek, az attól még ugyanúgy be tud illeszkedni egy társaságba, hiszen az intelligens társaság nem nézi ki magából azt, aki normálisan tud élni, viselkedni, gondolkodni, stb. Ellenben éreztem már úgy magam, mint nevelt egyén, hogy azért nem tudtam beilleszkedni, mert a társaság többi tagja kicsit kevesebb nevelést, (iránymutatást vagy nevezzük bárhogy) kapott, és az ő stílusukat nem vettem föl, és ezért kívülállónak tekintettek. De ettől függetlenül én úgy érzem hogy minimális intelligenciával rendelkező csoportba bármikor beilleszkedem, és elfogadnak; voltak nekem punk, rokker barátaim is, és nem néztek abszolút kívülállónak csak azért, mert nem volt kilyuggatva az orrom, fülem, szemöldököm, és fekete vagy rikító cuccok helyett vászonnadrág, bőrcipő és vasalt ing volt rajtam.
mod: Önálló véleménye meg igenis legyen egy fiatalnak, de ne úgy, hogy a szülei előtt ő a jókislány/-fiú, amikor meg nem látják akkor ő a város qrvája. És az meg azért elképzelhető szerintem, hogy néha, nagyritkán, kivételes alkalmakkor a szülőnek legyen igaza/hozzon a későbbiekre nézve is megfelelő(bb) döntést.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Cyberpunk 2077
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest