Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fali konzol lapos tévékhez
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha felétek olyan sűrűn készül bor, akkor valszeg valahol el is fogy. amúgy én is inkább sörös vagyok, mint boros (megis látszik...), de ha finom édes fehér borhoz jutok, akkor azt nem a csatornába szoktam önteni. vagy legalábbis nem közvetlenül

meg kell kérdezni kocsmáros barátunkat, hogy a csapolt sört csapolás közben lehet-e hígítani. van egy olyan érzésem, hogy a gyári készlet ezt kizárja. márpedig sört sokkal ritkábban szoktak átfejteni hordóból üvegbe/kannába/palackba, mint bort. ezért hamisítják/hígítják ritkábban.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest